Steun ons

Steun ons door uw en jouw/jullie Gebed
Het werk van Geloven in Moerwijk is allereerst geestelijk werk. Daarom vragen we om en in gebed of Hij ons werk wil zegenen en gebruiken.

Steun ons door uw en jouw/jullie Financiële Steun

We kunnen als pionierende geloofsgemeenschap krijgen we – geloof het of niet – geen geld van de landelijke kerk om ons (vrijwilligers)werk te doen. Gelukkig zijn u en wij samen de kerk en vragen we u en jou om iets van uw overvloed te delen en ons financieel te steunen.

Geloven in Moerwijk en de steunstichting Pionieren in Moerwijk is afhankelijk van donaties giften en er is meer werk te doen dan waar geld voor is.

Als particulier of als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om ons  financieel te steunen.
Doneren kan heel makkelijk, veilig en snel middels iDeal via Geef.nl

Ook kun je ons structureel steunen via een incasso. Hiervoor kun je dit formulier invullen.

Of door uw gift over te maken naar NL 82 BUNQ 2042 5094 50 tnv Stichting Pionieren in Moerwijk.

Stichting Pionieren in Moerwijk heeft een ANBI status en daardoor zijn uw financiële giften fiscaal aftrekbaar.

Steun ons door uw en jullie collecte
Hiervoor hebben we speciaal een collecte pagina ingericht met allerhande informatie over Geloven in Moerwijk en materiaal die u en jullie in de dienst kunnen gebruiken.Zoals bijvoorbeeld een collecte video

Over Geloven in Moerwijk in het algemeen
Geloven in Moerwijk is een jonge pionierende huis-tuin-en-keuken kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen als Pioniersplek kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we allen wonen.

Dit doen we onder andere door het de Marcustuin, LED-avondenPizza-avonden en daardoor op zo’n manier ons leven en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen.

Heeft u vragen of heeft u ons iets te melden? Neem dan gerust contact met ons op