Buurttuin de MarcusTuin in Moerwijk

Buurttuin de MarcusTuin in Moerwijk
Midden in Moerwijk, achter de Marcuskerk ligt een mooie buurttuin, beter bekend als ‘de MarcusTuin’. Een stuk grond wat door Geloven in Moerwijk samen met de buurt is omgetoverd tot een echte ontmoetingsplek voor de wijk. Hier kan je je handen uit de mouwen steken of gewoon even in de zon een kop koffie drinken in goed gezelschap.
De tuin is iedere woensdag open van 10 tot 17 en iedere zaterdag van 10 tot 13 uur. Vaak wordt daarna gezamenlijk gegeten.

Daarnaast worden er regelmatig workshops, tuindagen en feestjes (zoals de Pizza-avonden) georganiseerd, hou hiervoor de agenda en de Facebook-pagina in de gaten.
Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in en dan neemt Pieter zsm contact met je op

Contactformulier Buurttuin de Marcustuin

BuurtTuin de MarcusTuin wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers en een financiële bijdrage van Fonds 1818

Ingang van BuurtTuin de MarcusTuin van Geloven in Moerwijk aan de Joan Blasiusstraat achter de MarcusKerk Moerwijk Moerwijk

Ingang van de MarcusTuin Joan Blasiusstraat achter de MarcusKerk in Moerwijk

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen.  Dit doen we onder andere door het de Marcustuin, LED-avondenPizza-avonden, door ons vrijwilligerswerk bij de Voedselbank  en daardoor op zo’n manier ons leven en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen.n.

Oproep: Heb je iets over van tijd, eten of geld? Overweeg dan een donatie!