Over de pioniersplek Geloven in Moerwijk

Over de pioniersplek Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk was tot voor kort een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) in Den Haag. Pioniersplekken zijn nieuwe vormen van kerk-zijn. Kerk op een manier die past bij mensen van deze tijd.

De pioniersplek in ’t kort (zoals door de PKN geformuleerd)
• Vernieuwende vormen • Voor rand- en buitenkerkelijke mensen
• Afstemming op de context
• Werken vanuit gedeeld geloof
• Duurzame gemeenschapsvorming

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen.  Dit doen we onder andere door de Marcustuin, LED-avonden, de Pizza-avonden, en daardoor op zo’n manier ons leven en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen.

Oproep: Heb je iets over van tijd, eten of geld? Overweeg dan een donatie!

Missie
Als Geloven in Moerwijk vinden we het belangrijk om ons leven en geloof met elkaar en de mensen om ons heen te delen. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen. Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is? De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Wil je stage lopen of afstuderen op onze pioniersplek/pionierskerk? Neem dan gerust contact op.

Ons telefoonnummer is:          070 – 221 211 3
Algemeen emailadres is:        geloveninmoerwijk@gmail.com

Mogen we ook op uw en jouw gebed, betrokkenheid en/of financiële steun rekenen?