Steun ons

Steun ons door uw en jouw/jullie Gebed
Het werk van Geloven in Moerwijk is allereerst geestelijk werk. Daarom vragen we om en in gebed of Hij ons werk wil zegenen en gebruiken.

Steun ons door uw en jouw/jullie Financiële Steun

We kunnen als beginnende kerk ons werk niet zonder geld uitvoeren. Daarom vragen we u en jou om financiële steun. Geloven in Moerwijk en de steunstichting Pionieren in Moerwijk is afhankelijk van donaties giften en er is meer werk te doen dan waar geld voor is.

Als particulier of als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om ons  financieel te steunen.
Doneren kan heel makkelijk, veilig en snel via Whydonate.nl

Of door uw gift over te maken naar NL 18 BUNQ 203 572 02 14 tnv Stichting Pionieren in Moerwijk.

Stichting Pionieren in Moerwijk heeft een ANBI status en daardoor zijn uw financiële giften fiscaal aftrekbaar.

Steun ons door uw en jullie collecte
Hiervoor hebben we speciaal een collecte pagina ingericht met allerhande informatie over Geloven in Moerwijk en materiaal die u en jullie in de dienst kunnen gebruiken.Zoals bijvoorbeeld een collecte video

Over Geloven in Moerwijk in het algemeen
Geloven in Moerwijk is een jonge pionierende huis-tuin-en-keuken kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen als Pioniersplek kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we allen wonen.

Dit doen we onder andere door onze BuurttuinenSamen vieringen, LED-avondenPizza-avonden, door ons vrijwilligerswerk bij de Voedselbankde Kinderwinkelhet TienerrestaurantBij Betje of Team Heeswijk, door ons werk via de sociale ondernemingen Soco Soco & de Moerwijk Coöperatie en door op zo’n manier ons leven en ‘goed’ en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen en nieuwsgierig worden.

Pionier en Pastor Bettelies Westerbeek verwoordt het zo:
“Ik denk dat de kerk ook zo bedoeld is. Niet als geïsoleerd eiland in de samenleving, maar volop onderdeel van je omgeving en ook dienstbaar aan je omgeving.”

Heeft u vragen of heeft u ons iets te melden? Neem dan gerust contact met ons op