Samen Vakantie in Moerwijk Vieren
Zondag 21 Juli vanaf 12:30 uur op de Buurtcamping in het Zuiderpark

Kom langs, lunch gezellig mee en luister naar het verhaal van Abraham zoals dat in de bijbel verteld wordt. Het verhaal wordt verteld volgens de Godly Play methode: met behulp van figuren een hoop zand (de woestijn!) volgen we zijn reis naar een nieuw land. Iedereen is welkom! Schuif aan en neem wat te eten of te drinken mee voor na afloop.

Neem allemaal lekker wat te eten/drinken en te delen, mee

Wanneer: Zondag 21 juli.
Hoe laat: 12:30 uur
Waar:       Buurtcamping in het Zuiderpark

Over Samen Vieren
Samen Vieren is de maandelijkse (iedere derde zondag v/d maand) viering vanuit Geloven in Moerwijk voor iedereen die met ons mee wil eten & vieren. Je mag meedoen met het programma of gewoon alles over je heen laten komen. We zijn allemaal op zoek, hebben allemaal vragen. Als je geïnteresseerd bent in christelijke spiritualiteit en hier meer van wilt weten. Wees welkom en laat je inspireren. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom.

Over de Buurtcamping Zuiderpark
Van 19 tot en met 21 juli 2019 wordt het Zuiderpark opnieuw omgetoverd tot een echte Buurtcamping! Kom jij logeren in je eigen park? Drie dagen lang wordt het Zuiderpark een gezellige camping voor alle mensen die de buurt rijk is. Tijdens een potje jeux de boule, al broodjes bakkend rond het kampvuur, gedurende de bonte avond of bij het campingwinkeltje leer je elkaar beter kennen en.. met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening toch allemaal even knullig uit? Leer je buren kennen op de buurtcamping! Kom je ook? Aanmelden kan hier

Over Geloven in Moerwijk
Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is?
De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.

Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Wil je stage lopen of afstuderen op onze pioniersplek/pionierskerk?

Neem dan gerust contact op met onze pastor & pionier, Bettelies Westerbeek.
Een koffie-afspraak in Moerwijk is zo gemaakt (ze drinkt haar koffie zwart zonder suiker ;-)).

Ons telefoonnummer is:          070 – 221 211 3
Algemeen emailadres is:         welkom@geloveninmoerwijk.nl 
Bettelies haar emailadres is:   pastor@geloveninmoerwijk.nl

%d bloggers liken dit: