Door te collecteren

Collecteren voor Geloven in Moerwijk
Hartelijk voor uw en jouw interesse om aan ons te doneren en/of voor ons te collecteren :-))
Onder de collecte video vind u en je informatie over wie we zijn, wat we doen en een aantal manieren om Geloven in Moerwijk te ondersteunen

De collecte video die de PKN voor Geloven in Moerwijk maakte is rechtenvrij te vertonen

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk
is een jonge, pionierende huis + tuin + keuken = kerk in de armste wijk van Den Haag, zoniet van Nederland; Moerwijk. Bij een traditionele kerk is het gebruikelijk dat de leden ‘de tienden‘ betalen. Maar in een wijk als Moerwijk waar 85% van de huishoudens hun rekeningen niet op tijd kan betalen, kunnen wij dat niet van hen vragen. Daarom zijn wij volledig afhankelijk van collectes, fondsen, subsidies en donaties.

Als beginnend(e) kerk en netwerk kunnen wij niet eenvoudigweg niet zonder!

Doneren kan heel veilig en snel via Whydonate.nl

Of door uw gift over te maken naar NL 18 BUNQ 203 572 02 14 tnv Stichting Pionieren in Moerwijk.

Stichting Pionieren in Moerwijk heeft een ANBI status en daardoor zijn uw financiële giften fiscaal aftrekbaar.
Zie hiervoor onze ANBI pagina

Over Geloven in Moerwijk in het algemeen
Geloven in Moerwijk is een jonge pionierende huis-tuin-en-keuken kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen als Pioniersplek kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we allen wonen.

Dit doen we onder andere door onze BuurttuinenSamen vieringen, LED-avondenPizza-avonden, door ons vrijwilligerswerk bij de Voedselbankde Kinderwinkelhet TienerrestaurantBij Betje of Team Heeswijk, door het opzetten van de sociale ondernemingen Soco Soco & de Moerwijk Coöperatie io en door op zo’n manier ons leven en ‘goed’ en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen en nieuwsgierig worden.

Pionier en Pastor Bettelies Westerbeek verwoordt het zo:
“Ik denk dat de kerk ook zo bedoeld is. Niet als geïsoleerd eiland in de samenleving, maar volop onderdeel van je omgeving en ook dienstbaar aan je omgeving.”

Heeft u vragen of heeft u ons iets te melden? Neem dan gerust contact met ons op